Nudging – alle gør det

Det bedste er, at blive forført. Det er dejligt, at blive båret i den rigtige retning – og helst så elegant, at man slet ikke bemærker det. Det er forførelsens kunst og det tager vi i brug over for dine kunder. I dag kalder vi forførelsens kunst “Nudging”.

Skal vi nudge  – altså puffe – dine kunder til en god adfærd, der giver dem glæde, velfærd og lykke. Så skal du komme på nudging seminar og få et nyt menneskesyn, således at du begynder at løse dine udfordringer på en ny og spændende måde. 

Alle arbejder med Nudging. Storbritanniens premierminister og formand for det Konservative Parti, David Camron, inspirerede selveste Præsident Barack Obama til at arbejder bevist med nudging. I England har staten oprettet et selvstændigt ministerium “Nudging Unit”.  Nudging er hot, fordi straf, kontrol, overvågning af mennesker har sine store begrænsninger og det er dyrt. Tænk på en fremtid, hvis alle bare gjorde det rigtige og af fri vilje. Gå ikke glip af vores Nudging workshop – det bliver underholdende, men også stærkt fagligt – tilpasset din hverdag.  

Link til Nudging workshop

Læs mere om hvordan Præsident Obama og David Cammeron begyndte med nudging.

Sorø Reklames kernekompetence er at arbejde med nudging inden for sundhed, energi, skoler og offentligt forvaltning. Ring 6086 2011 eller skriv til stig@soroereklame.dk og få mere information om, hvordan vi kan hjælpe din organisation.