Introduktion til nudging

Nudging er en metode til at ændre dine omgivelsers adfærd, uden at indføre mere kontrol, true med straf eller udarbejde dyre informationskampagner. Nudging har allerede givet overraskende gode resultater. Du får 2 timers spændende introduktion til nudging, med teori, sjove eksempler og viden om hvordan du kommer i gang.

Tid og sted:
Tirsdag den 22. september 2015, kl. 9:30-12:00. Næstved Erhverv A/S, Teatergade 6, 4700 Næstved,

Hvad er nudging?

Nudging er en metode til, at få mennesker til at tage det bedste valg. Nudging bliver også beskrevet som et kærligt puf i den rigtige retning. Mennesker vælger ofte det, der er nemmest, og det der ligger lige for. Vi handler på automatpilot det meste af tiden. Som organisation eller myndighed har vi en tendens til at tale til menneskers logik og rationelle tankegang, men effekten udebliver. Nu vender vi princippet om og taler til den dovne, men hurtige hjernehalvdel. Det giver helt nye resultater.

Foredragsholdere og nuding
Stig Hartmann Brask er cand.soc. og har skrevet afhandling om nudging. ”Jeg arbejder med nudging fordi, det handler om at have et etisk forsvarligt og moralsk ansvar over for mennesker. For mig er nudging grundlæggende menneskekærlighed og et ønske om, at skabe en bedre verden”.

Ashley Brereton, cand.merc. Han arbejder med kommunikation og strategi. ”Jeg brænder for nudging ud fra et strategisk perspektiv. Den største udfordring er, at få en sammenhængende strategi og ændre verden, så den passer til mennesker. Helt grundlæggende er det vigtigt for mig, at mennesker føler sig frie og kan se en mening med det, vi leverer til dem. Så tager de imod ændringerne med glæde”.

Sorø Reklame indbyder dig til en inspirerende nudgingformiddag, hvor vi inviterer dig ind i vores tankeunivers og udfordrer dig til at tænke på nye løsninger og se verden med friske øjne. Der har allerede været over 500 mennesker til dette foredrag.

Tilmelding:
Skriv på e-mail: stig@soroereklame.dk

Skriv venligst firmanavn, navn og telefonnummer
Kontakt Stig Brask hvis du ønsker mere information
E: stig@soroereklame.dk
T: 3135 8003

Pris:
Foredraget er gratis. Tilmelding er vigtig, da der er begrænset pladser.

Mødetid:
Indskrivning er kl. 9.30. Vi byder på vand, kaffe og tid til at netværke.

Målgruppe:

Nudgingforedraget henvender sig til organisationer, myndigheder og virksomheder samt ledende medarbejdere som gerne vil arbejder med menneskeadfærd.

Nudgingforedraget bliver afholdt i samarbejde med Næsted Erhverv A/S.

Links:
Mere information om nudging