Kom med til temalørdag den 10. maj, kl. 9 til. 12.

Vi kender alle sammen det, at der er nogle mennesker, vi bare ikke rigtigt ”klikker” med. Det kan være fordi vi ikke rigtigt føler, vi kan tale med dem, eller fordi vi føler, at de ikke rigtigt hører os eller forstår hvad vi siger til dem. Hvis disse mennesker er vores potentielle kunder kan det være meget vanskeligt at sælge vores idéer og løsninger til dem. Derfor giver mange af os op i frustration eller vi får bare aldrig ordren hjem selv om vi prøver og prøver i lang tid. Men det er de færreste af os der har lyst til at tabe kunder, der har brug for vores ydelser, på gulvet!

Sådan kommer du til at tænke som kunden

En anden grund til, at vi ikke kan trænge igennem til kunden kan være vores manglende evne til at sætte os i kundernes sted og forstå, hvad det er for en mental proces de går igennem når de skal til at købe af os. Derfor har jeg sammensat et program, der viser, hvordan du kan skabe mere newbiz og lukke flere ordrer med eksisterende kunder. Til det formål vil jeg præsentere dig for to simple værktøjer, som kan hjælpe dig med kunne forudsige, hvad dine kunder tænker, forstå dine egne reaktioner bedre og give dig et billede af, hvad der sker med kunden i løbet af købsprocessen.

Workshop

Når du bruger den viden og omsætter den til handling, når du taler med dine kunder, vil du mærke, at du efterhånden bliver i stand til at ”klikke” med alle.  På workshoppen får du en viden om menneskelig adfærd, som giver dig en konkurrencemæssig fordel, fordi du på forhånd vil vide, hvad dine kunder tænker, hvad de har brug for fra dig og hvad dine egne udfordringer er. Og når du kan forudsige, hvad kunderne tænker og giver dem det de har brug for, ligger vejen åben til at skabe stærke, langsigtede relationer og masser af salg!

Pris: 550 + moms

Sted:
ICON HAIRSPA, Juliesmindevej 12, 4180 Sorø
Vært: Morgenmad & kaffe/te inkl.

kl. 9.00 – 12.00

Der er maksimalt 16 pladser.
S.I.A.L. TM  – Sale Is A Living, videns-netværk indenfor salg.

Tilmelding:
E:  bv@eye4u.dk
T:  6179 9700

Om Lars Danscher
Lars Danscher Cand.polit., MsD. og ICF Business Coach. Lars underviser ledere, sælgere og selvstændige i resultatskabende redskaber og strategier indenfor salgspsykologi, forhandling, personligt lederskab, konflikthåndtering, teambuilding, og personlig & professionel effektivitet. Træningen er baseret på gennemtestede metoder og Lars´ egne erfaringer fra mere end 20 år i både store og små, danske og internationale organisationer.