AUKTIONEN ER SLUT – SLUTDATO 30/08/2012

Du kan købe 2 dages arbejde for 1 kr. i Sorø Reklame. Det kalder vi udsalg. Vi laver en auktion og byder du mere end 1. kr. er det dig der kan bruge dine 2 dage til af få udviklet en ny brochure, et nyt design, få taget foto i vores nye fotostudie eller få lavet en reklamefilm.

Auktionenudsalget slutter torsdag den 30. august 2012, kl. 12. Vi laver udsalg og tager derfor vores egen medicin. Det er agurketid, og hvis man vil i medierne kan det være et udmærket tidspunkt, at lave et lille mediestunt. Aviserne mangler en god historie og hvis man er heldig bliver den læst, ligesom nu.

Hvad der skal til

En god historie, et sjovt billede og et lille event, er nogle gange alt der skal til for at få opmærksomhed. Sorø Reklame benytter dette udsalg til at skrive i de sociale medier og sende nyhedsbreve ud til vores kunder. Samtidig benytter vi lejligheden til at forny vores hjemmeside. Det er vigtigt med et frisk udseende, hvis kunderne skal henvende sig i butikken. Så vi gør som butikkerne, vi holder udsalg og har pyntet op i vinduet.