Kom til iværksætterforedrag og møde erhvervslivet i UGE47
Tirsdag 18. november danner SOHO lounge & music bar i Holbæk rammen om arrangementet ”Skab vækst i din virksomhed” målrettet iværksættere og vækstvirksomheder.

Bag arrangementet – som er led i ”Danmarks Vækst & Iværksætter Uge” i uge 47 – står Holbæk Erhvervsforum, Holbæk Rotary Klub, Holbæk Østre Rotary Klub og Svinninge Rotary Klub. Fra arrangørernes side er man stolte over at kunne præsentere et spændende, alsidigt og meget kvalificeret program som utvivlsomt vil berige deltagerne.

- I løbet af eftermiddagen vil de fremmødte få ekspertviden om salg, sparre med etablerede Holbæk-virksomheder, speednetworke samt arbejde med den gode pitch eller elevatortale, om man vil. Alt sammen krydret med god musik til ørerne ved den lokale pop- og rocksangerinde Louise Moe og med lidt lækkert til ganen i form af tapas, forklarer erhvervskonsulent i Holbæk Erhvervsforum Bodil Islann på vegne af arrangørerne.

Nye forretningsforbindelser

Ashley Brereton er direktør hos Sorø Reklame, har 25 års erfaring med salg og markedsføring og har hjulpet blandt andre iværksættere og vækstvirksomheder med klar kommunikation og god kundeadfærd. Han er facilitator på dagen.

- Jeg ser frem til begivenheden og til at guide deltagerne trygt og effektivt gennem forløbet; herunder sikre at der skabes en god dialog og udveksling af viden mellem iværksætterne/vækstvirksomhederne og de erfarne lokale erhvervsledere. De mest ambitiøse vækstvirksomheder har altid gode forretningsforbindelser. Og den 18. november er en enestående chance for at udvide sit netværk og åbne nye døre for sin virksomhed, fastslår Ashley Brereton.

Én af de mange erhvervsledere, som de tre lokale Rotary-klubber stiller med fra forskellige brancher, er Jakob Bech Andersen, viceområdedirektør i Nordea Bank A/S og medlem af Holbæk Rotary Klub:

- For os Rotary-folk er det spændende og berigende at deltage i et arrangement som dette. Dels er det jo rart at kunne give sine egne erfaringer videre til progressive yngre erhvervsfolk, dels er det altid interessant at få input og nye indfaldsvinkler retur fra disse.

Salg og relationsskabende dialog

Også Søren Bødker Pedersen, Aktiv Proces, som er specialist i forretningsudvikling og salgsarbejde – og som samarbejder med række større danske virksomheder både på det strategiske og operationelle niveau – glæder sig til arrangementet.

- I mit indlæg omkring salg vil jeg komme ind på, hvor vigtigt det er, at man evner at afdække kundens behov. En afdækning som skal ske gennem en ligeværdig, naturlig og relationsskabende dialog, hvor man altså reelt set finder ud af, om kunden rent faktisk har brug for det, man ønsker at sælge, understreger Søren Bødker Pedersen.

”Skab vækst i din virksomhed” er gratis og finder som nævnt sted i de eksklusive omgivelser på SOHO music & lounge bar, Kanalstræde 14 i Holbæk, den 18. november; dette i tidsrummet klokken 15.00-19.00.