Journalistik og kommunikation Vi leverer tekst til alle platforme

Skriver du så dine kunder forstår, hvad du sælger og er dine nyhedsbreve tip top i orden? Nej? – hmmm. Sorø Reklame kan hjælpe dig. Vi har nemlig ansat en strategi-og kommunikationsrådgiver, der hjælper dig fra start til slut.

Det betyder, at du nu kan få hjælp til at finde de rigtige – og vigtige -  historier i din virksomhed, som du skal fortælle til dine  kunder, leverandører og alle andre, der kommer forbi din hjemmeside eller modtager dit nyhedsbrev.

Vi hjælper dig med at finde historien og skriver den også for dig. Skal du have den ud med et nyhedsbrev, så kan vi også hjælpe dig med det. De virker og giver glade kunder.

Du kan også bruge os til hele kommunikationsstrategien. Det er strategi og selve udmøntningen – internt i virksomheden og eksternt over for kunder, leverandører og presse.

Hvad vi gør for dig:

Journalistiske artikler

Vi finder historien og skriver den til fagblade, aviser, magasiner og nyhedsbreve.

Presse-arbejde

Vi har et stort netværk i den danske medieverden og skaber kontakt til det helt rigtige medie, der kan fortælle din historie.

Pressemeddelelser

Vi skriver din pressemeddelelse og får den sendt ud til de rette medier.

Kommunikationsstrategi

  • Vi hjælper dig med at definere dit strategiske mål
  • Analyserer hvordan det påvirker din organisation
  • Fastsætter mål for strategien
  • Finder det rette tidspunkt for hvornår og hvordan den skal sættes i værk
  • Måler effekten af kommunikation

Nyhedsbreve

Vi skriver dit nyhedsbrev og sørger for at det bliver sendt ud. Godt indhold bliver læst og husket af dine kunder og nyhedsbreve skaber loyalitet.

Content marketing

Dine kunder er kloge og kritiske. De vil ikke have endeløse reklamer og pæne billeder. I stedet vil de have svar på deres spørgsmål og vide om netop dit produkt kan løse deres problem. Hvis du kan svare dine kunder på det, så stiger sandsynligheden for at dine kunder vælger dig – fordi du giver svar og gør kunden klogere.

Vi skriver dine tekster til hjemmesiden og nyhedsbrevet, så de giver præcise svar på dine kunders spørgsmål.

Kontakt Jesper Berg:

33930460 eller skriv jesper@soroereklame.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!